Είτε ψάχνετε για έτοιμες κουζίνες, είτε θέλετε να φτιάξετε μια σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας, στο Έπιπλο Καπατζά έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ζητήσετε και προσωπική προσφορά για τη νέα σας κουζίνα!

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία της φόρμας προσφοράς, και σε περίπτωση που ήδη διαθέτετε κάτοψη της κουζίνας σας ή του χώρου, μπορείτε να μεταφορτώσετε το αρχείο ( εικόνα, φωτογραφία ) μέσω του ειδικού πεδίου που σας παρέχουμε και να μας τα αποστείλετε.
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα εξετάσει με ενδελέχεια το αίτημα σας και θα σας παρουσιάσει μια ολοκληρωμένη πρόταση κουζίνας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.


Σημαντικό:

Στο πεδίο ” Επιπλέον πληροφορίες ”  προωθήστε εμπλουτισμένες πληροφορίες για το χώρο της κουζίνας σας όπως : Ακριβείς διαστάσεις των τοίχων, διαστάσεις των παραθύρων & πόρτας ( αν υπάρχουν στο χώρο ) κι άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες που γνωρίζετε.


Προσφορά Κουζίνας

Συμπληρώστε τα απαραίτητα πεδία της φόρμας προσφοράς, και θα σας παρουσιάσουμε λύσεις - προτάσεις σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες.


Ανεβάστε το αρχείο της κάτοψης σας για περαιτέρω μελέτη και έκδοση της προσφοράς.
Επιλέξετε τον προϋπολογισμό σας
Προωθήστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χώρο σας