5 Τρόποι για να ντύσετε το χωλ σας!

Ακολουθήστε αυτές τις απλές συμβουλές και κάντε το χωλ σας να δείχνει ξεχωριστό όπως το υπόλοιπο σπίτι σας!

1. Ένα πολύχρωμο χαλί.
Προσθέστε ένα πολύχρωμο χαλί με ρίγες για να δώσετε ένα στιγμιαίο στυλ στο διάδρομό σας.Οι οριζόντιες ρίγες σε αυτό το χαλί βοηθούν ένα στενό διάδρομο να δείχνει ευρύτερο. Το μακρύ χαλί, το οποίο εκτείνεται από το ένα άκρο του διαδρόμου στο άλλο, έχει δραματική επίδραση.
Δοκιμάστε το και δείτε άμεσα τη διαφορά!!!

2. Μια γκαλερί εικόνων.
Χρησιμοποιήστε χρωματιστές κορνίζες σε διάφορα μεγέθη και σχήματα με τις οικογενειακές σας φωτογραφίες και όχι μόνο για να δημιουργήσετε ένα τολμηρό και εκλεκτικό μείγμα χρωμάτων και μεγεθών που θα δώσουν ιδιαίτερη εμφάνιση και ζεστασιά στο χώρο.

3. Κρεμαστά φωτιστικά.
Τα περισσότερα χωλ δεν διαθέτουν παράθυρα, πράγμα που σημαίνει ότι ο επαρκής τεχνητός φωτισμός αποτελεί αναγκαιότητα. Δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά κρεμαστά φωτιστικά αντί για τον τυπικό φωτισμό.Το σωστό κρεμαστό φωτιστικό θα δώσει λάμψη στο χωλ σας, προσθέτοντας ταυτόχρονα και ένα ξεχωριστό στυλ.

4. Συνδυασμός.
Μπορείτε να τοποθετήσετε κάποιο έπιπλο εισόδου ή για παράδειγμα μια συρταριέρα που θα χρησιμεύει για επιπλέον χώρο αποθήκευσης και προβολής των διακοσμητικών αντικειμένων, προσθέτοντας επιπλέον και έναν πίνακα ζωγραφικής ως το επίκεντρο.

5. Γκαλερί καθρεπτών.
Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό από μια γκαλερί με φωτογραφίες και δεν ξέρουν τι να θέσουν στα πλαίσια τους, μια γκαλερί καθρεφτών μπορεί να είναι η τέλεια λύση.
Κάνοντας μια τέτοια εγκατάσταση μπορείτε να φέρετε επιπλέον φωτισμό και οπτικό χώρο σε ένα μικρό και σκοτεινό διάδρομο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερα tips και προτάσεις!